Julinka

Julinka z Veselé rodiny

Raad van Beheer

Julinka is geboren op 16-01-2018 in Tsjechië. Op een leeftijd van 16 weken heb ik haar opgehaald. Zij is actief, wil altijd samen spelen. In huis is ze rustig of ligt ze te zonnen in de tuin. Ze gaat graag mee voor een wandeling, trainen of een andere activiteit, ze vind alles leuk om te doen. Alles wat ze doet, doet ze met volle overtuiging.

Pedigreedatabase

Vanaf dat ze in Nederland is zijn we begonnen met trainen in de IPO/IGP sport. In het speuren laat ze zien dat ze over een zeer goede neus beschikt, werkt gedreven en met volle overtuiging. In het appèl is ze gemotiveerd, voert graag commando’s uit en werkt goed samen met de baas. In het manwerk is ze scherp, alert, heeft een goede, volle beet en is prima belastbaar.
Behaalde resultaten in de sport:
– VZH 2020
– UV 2020
– IGP I 2021
– IGP II 2022

Working-dog

Speuren
Appèl
Pakwerk

Op de Pinkstershow in 2021 heeft zij een Uitmuntend behaald met een res. CACIB. De keurmeester vond haar een aantrekkelijke teef, met goed pigment, een mooi donker oog, goede hoekingen, goede voorborst, goede boven- en onderbelijningen, goed aangezette staart van goede lengte en goed gedragen, vlot gangwerk en een aangenaam en prettig karakter.
31 oktober 2021 is Julinka aangekeurd door de Vereniging Zwitserse Witte Herder (VZWH) en goedgekeurd voor fokdoeleinden.

Julinka voldoet aan alle gezonheidsonderzoeken die de VZWH verplicht stelt, daarnaast is zij ook volledig getest bij Embark.
Uitslagen:
– HD A
– ED vrij
– MDR1 vrij
– DM vrij
– Dwerggroei vrij
– Embark volledig vrij

Embark