K-nest week 7

Week 7

Foto’s van het spelen in het veld

Deze week hebben was een volle week met veel nieuwe ontdekkingen. In de tuin zijn nog een tentje met ballen, een loopplank en een schommel gekomen. Bij de dagen met slecht weer is de woonkamer tot speeltuin omgebouwd. En het bezoek had een paar keer jonge honden mee die er heel anders uit zagen dan herders en niet wit zijn.

De pupjes zijn vier keer mee geweest in de auto. Eerst twee dagen een kort ritje naar een bedrijventerrein in de buurt met nog veel vrije kavels en er daardoor mooie grote velden zijn met goed overzicht. Hier konden ze lekker vrij rennen en ook papa en mama genoten ervan om daar te kunnen spelen.

Daarna zijn ze mee geweest naar de training in Zwolle waar ze veel werden geknuffeld en het veld konden verkennen. Vol van de indrukken zijn ze in de auto gaan slapen en kon ik pakwerk doen. Na het pakwerk konden ze weer rondrennen en spelen voor wij terug naar huis reden.

De vierde rit was een lange rit naar dierenarts Froukje Seip waar ze zijn getiterd. Julinka heeft de pups goed antistoffen meegegeven, ze zijn al helemaal beschermd. Ook de gezondheidscheck was bij iedereen helemaal goed en na daar het terrein en de bosjes te hebben ontdekt, zijn wij weer naar huis gereden met 9 paspoorten.

Titeren
Paspoorten
Kluiven en spelen
Binnen spelen met papa
Toeschouwers
Slapen op de loopplank
Zit
Slapen op de schommel
Labrador
Schommelen
Wij willen naar binnen
Grote poedel 1
Grote poedel 2
Zit 2
Liggen
Trainingsveld
Bijtworst
Sta
Hoi
Hap
Lopen
Samen spelen